ΕΠΟ: Τάκης Μπαλτάκος, ο κολλητός του Κασιδιάρη!

EUROKINISSI

Αυτόν τον άνθρωπο ανέχεται η πολιτεία στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay της Μεγάλης Τετάρτης (12/4).

Σάς έχω αποκαλύψει ότι περνάω απ’ τις καφετέριες στην Κυψέλη ή στον Πειραιά και μαζεύω εφημερίδες που τις έχουν διαβάσει οι πελάτες. Γιατί κάνω τόσο μεγάλες μετακινήσεις; Τις έκανα παλιά για να αφουγκράζομαι τα δύο άκρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οταν δεν έβρισκα εφημερίδες, στηνόμουν μπροστά σε ένα περίπτερο και διάβαζα τα πρωτοσέλιδα. Κάπως έτσι έπεσε χθες το μάτι μου στο όνομα «Μπαλτάκος».

Στην Εφημερίδα των Συντακτών αναφερόταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Οχι όμως για το μπάχαλο που έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για άλλους λόγους είχε την τιμητική του. «Στο σπίτι του Μπαλτάκου μη μιλάτε για ναζί», ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ και μάλιστα άνοιξα την εφημερίδα. Βρήκα ρεπορτάζ που συνέδεε από παλιά τον Τάκη με τον Ηλία. Ναι, τον Κασιδιάρη, όταν ο τελευταίος αποτελούσε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και δεν ήταν ιδρυτής κόμματος.

«Ο Τάκης Μπαλτάκος είχε απευθείας γραμμή με τον Ηλία Κασιδιάρη, στον οποίον έδινε οδηγίες πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να επιβραβεύσει τους Χρυσαυγίτες για την απαράδεκτη στάση τους στην αίθουσα της βουλής, ενθαρρύνοντας τους τραμπουκισμούς τους», είχε γράψει η ίδια εφημερίδα τον Σεπτέμβριο του 2014.

Αυτό τον άνθρωπο ανέχεται η πολιτεία στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με όλα τα επακόλουθα που ζούμε και βιώνουμε απ’ την αρχή της χρονιάς με τις συμπεριφορές που παραπέμπουν ευθέως στις ναζιστικές τακτικές τού «αποφασίζουμε και επιβάλλουμε». Διότι ούτε καν διατάζουν. Εφαρμόζουν ό,τι αποφασίζουν.

Κατά τα άλλα, ο Μπαλτάκος απορούσε γιατί τον συνέδεαν με τον φασισμό. Ισως όμως είχε δίκιο. Τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Ακόμα κι η ΕΠΟ εξελίσσεται σε τσιφλίκι του Κασιδιάρη με τον πρόεδρο που ανέδειξαν οι σύμμαχοι της εξυγίανσης, ο Σαββίδης κι ο Μελισσανίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News