Ολυμπιακός: Θωμά αλάνι... για πάντα στο λιμάνι!

Olympiakos BC

Ο παίκτης-αποκάλυψη του Ολυμπιακού του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Τόμας Γουόκαπ των… θαυμάτων θα συνεχίσει να ξεσηκώνει το Ειρήνης και Φιλίας για άλλα τέσσερα χρόνια, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Απ’ όλες τις ανανεώσεις συμβολαίων που είχε να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός ενόψει της επόμενης σεζόν, μία ήταν αυτή που… έκαιγε λίγο περισσότερο απ’ όλες τις υπόλοιπες: Αυτή του Τόμας Γουόκαπ!

Ο χαρισματικός Αμερικανός γκαρντ που αποτελεί ουσιαστικά τον… εγκέφαλο της ομαδάρας που παρουσιάζει o Γιώργος Μπαρτζώκας όχι μόνο ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», αλλά θα συνεχίσει να ξεσηκώνει το Ειρήνης και Φιλίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ!

Μια είδηση που ανακοινώθηκε με… άκρως ευρηματικό τρόπο από τους πρωταθλητές (όπως είχε συμβεί και με τον Σακίλ ΜακΚίσικ) και προκαλεί… ντελίριο στους φίλους του Ολυμπιακού, που βλέπουν την ομάδα τους να διατηρεί το ένα μετά το άλλο τα πιο πολύτιμα κομμάτια του υπέροχου παζλ της, φιλοδοξώντας να μετατρέψει την αυτοκρατορία των τελευταίων ετών σε… δυναστεία!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News