Σύζυγος Κλέιμαν: «Είμαι σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος»
Η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν, Λία, μίλησε στο ισραηλινό Sport5 για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον άντρα της, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι είναι αθώος.
Ο Μπόρις Κλέιμαν που σήμερα (13/4) πέρασε την πόρτα του ανακριτή, έχει την πλήρη στήριξη της συζύγου του, Λία, η οποία μίλησε στο ισραηλινό Μέσο, Sport5, για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού, εκφράζοντας τη σιγουριά της πως θα αποδειχθεί η αθωότητά του.
«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος από κάθε έγκλημα», δήλωσε συγκεκριμένα η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.
Σύμφωνα επίσης, με το δημοσίευμα τη Μ. Τετάρτη (12/04) ο Μπόρις επικοινώνησε με τη Λίαν και της είπε: «Υπάρχει μόνο μία αλήθεια. Δεν έκανα όσα μου ”χρεώνουν”».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
