ΑΡΗΣ-ΒΟΛΟΣ 4-3: Γκολ, θέαμα και λάθη!

Ο Άρης νίκησε 4-3 τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης με γεμάτη εμφάνιση μεσοεπιθετικά, αλλά και πολλά μεμονωμένα αμυντικά λάθη που χάλασαν την εικόνα του

Γκολ και θέαμα! Πόσο καιρό έψαχνε ο Άρης λύση στην επίθεση; Αυτή τη φορά πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στον Βόλο αν και έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά η εικόνα του χάλασε από τα πολλά μεμονωμένα αμυντικά λάθη. Οι μεταγραφές είναι φανερό ότι ανεβάζουν επίπεδο τον Άρη. Με τον Λούμορ και τον Εντιαγέ στην ενδεκάδα ο Άρης ήταν κατά διαστήματα καταιγιστικός, πρέσαρε σε σημείο που να προκαλεί ασφυξία στον αντίπαλό του έκανε όμως λάθη που δεν επιτρέπονται και δέχτηκε τρία γκολ από τους Θεσσαλούς. Ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά με παίκτες που ξέρουν να αναπτύσσονται γρήγορα και ορθολογικά, είχε όμως κι αυτός πολλά προβλήματα στην άμυνα. 

Εξαιρετικός για σαράντα λεπτά

Ο Άρης ήταν εξαιρετικός στα πρώτα σαράντα λεπτά του αγώνα και αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα του Βόλου. Οι παίκτες του Μάντζιου έκαναν εντυπωσιακούς συνδυασμούς, έπαιξαν γρήγορα την μπάλα και οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν έξι φορές να τους σταματήσουν τραβώντας τις φανέλες! Ειδικά στο διάστημα 20′-35′, ο Άρης πέτυχε δύο γκολ με τον Φαμπιάνο (από κόρνερ) και τον Μπερτόγλιο κι έχασε κλασική ευκαιρία για να κάνει και το 3-0 με τον Ματέο Γκαρσία. 

Δύο λεπτά καταστροφής

Ο Βόλος που δεν είχε πατήσει περιοχή για 40 λεπτά, κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω σε ένα τρίλεπτο. Στο 44′ ο Πουρίτα βγήκε στην πλάτη του Λούμορ και εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη αντίδραση του Ντένις. Ο γκολκίπερ του Άρη έκανε και δεύτερο, καθοριστικό λάθος. Πάσα στον Μπαρτόλο στις καθυστερήσεις και 2-2 για τον Βόλο. 

Με δύο πέναλτι

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο αρχηγός του Άρη, Μπρούνο Γκάμα. Ο Άρης είχε κεφαλιά στο δοκάρι με τον Μπαντού Εντιαγέ και πολλές χαμένες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε. Στο 80′ όμως ο Βόλος έπιασε πάλι στον ύπνο την άμυνα του Άρη και ισοφάρισε με τον Τερεζίου, για να γράψει το τελικό 4-3 ο Ματίγια με νέο πέναλτι στο 90′. 

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν (76′ Σάκιτς), Λούμορ (53′ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46′ Μπεναλουάν), Φαμπιάνο (82′ Ασλανίδης), Εντιαγέ (68′ Τζέγκο), Λούκας Σάσα (85′ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα (53′ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (68′ Χάιροβιτς), Μάνος (85′ Ντουάρτε).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Φερνάντες (46′ Βοϊτκόφσκι), Φεράρι, Γκιουλέν, Πουρίτα, Ρεγκατίν, Ρομέρο, Βαν Βερτ, Τσοκάνης. Μετά το 70’ o τεχνικός του Βόλου έκανε μαζεμένες αλλαγές και η εντδεκάδα διαμορφώθηκε ακολούθως: Κότνικ Μπαρτόλο, Γκρίλο, Ριένστρα, Σοάρες, Κούζντρα, Ρεγκατέν (88′ Μεταξάς), Νίνης, Ροσέρο, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News