Νοβάρα: Διαψεύδει τις φήμες για τα αίτια του τραγικού θανάτου της Τζούλια Ιτούμα
Τέλος στα σενάρια περί αυτοκτονίας και αποχαιρετιστήριων μηνυμάτων από την Τζούλια Ιτούμα προτίθεται να βάλει η Νοβάρα, με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με τον τραγικό θάνατο της 18ης βολεϊμπολίστριας.
Τραγικό θάνατο βρήκε η 18χρονη Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια, Τζούλια Ιτούμα. Η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της το βράδυ της Μ. Τετάρτης (12/4), καθώς για αδιευκρίνιστο λόγο έπεσε από το παράθυρο και σκοτώθηκε ακαριαία.
Η ιταλική ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης χάνοντας 3-0 σετ.
Τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται, με τις φήμες ωστόσο να κάνουν λόγο για αυτοκτονία και πολλά άλλα σενάρια να συνοδεύουν το τραγικό περιστατικό.
Για το λόγο αυτό, η Νοβάρα εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας όσα ακούγονται.
«Δεν στάλθηκαν ποτέ αποχαιρετιστήρια μηνύματα από την Τζούλια, σε καμία μορφή, σε συμπαίκτριες, προπονητικό επιτελείο ή διοίκηση.
Είναι απόλυτα ψευδείς οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κάποια παλιά της φίλη, ήταν ανήσυχη για την κατάσταση της Τζούλια πολλές μέρες πριν κι είχε επικοινωνήσει με ορισμένες συμπαίκτριές της πριν από την τραγωδία για να μείνουν κοντά της», ξεκαθαρίζουν από την ιταλική ομάδα.
H κηδεία της Ιτούμα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Απριλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Τι είχαμε, τι χάσαμε και τώρα… Χάποελ!
- Ολυμπιακός: Χρυσάφι μεταξύ πάγκου και εξέδρας
- Ολυμπιακός: Οσα είπε ο Πίτερς για το συμβόλαιο και το μέλλον του
- Πότε και πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Erminio: Οι επικίνδυνες περιοχές – Κόκκινη προειδοποίηση και για την Αττική
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ελλάδα U21- Γερμανία U21 και το Ουγγαρία - Ελλάδα
