Τσιτσιπάς - Κατσίν 2-0: Επίδειξη δύναμης και εύκολα στον τρίτο γύρο του Barcelona Open ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίχως να… ιδρώσει επικράτησε 2-0 σετ του Πέντρο Κατσίν και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Barcelona Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Σαποβάλοβ.

Στον τρίτο γύρο του Barcelona Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5), ο οποίος χωρίς να… ιδρώσει επικράτησε εύκολα 2-0 του Πέντρο Κατσίν (Νο68).

Στον επόμενο γύρο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοβ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 2-0 σετ του Κόβαλικ. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές με τον Καναδό (Νο28) να μετρά τρεις νίκες.

Ο αγώνας με τον Στέφανο να βρίσκεται εκτός ρυθμού.

Ωστόσο, στο πέμπτο game δημιούργησε διπλή ευκαιρία για break και την εκμεταλλεύτηκε και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να φτάσει ελεγχόμενα στο 1-0 με 6-4.

Με την έναρξη του δεύτερου σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με τρομερή ενέργεια και έχοντας πάρει τον αέρα του αντιπάλου του κατάφερε να προηγηθεί με 4-0.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους δεν επέτρεπε να αλλάξει κάτι από εκεί και πέρα με τον Τσιτσιπά να κλείνει φυσιολογικά το δεύτερο σετ με 6-2 και να παίρνει την πρόκριση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News