Στοίχημα: Με τις ισοπαλίες στο Europa League

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 20 Απριλίου

Καλησπέρα και καλή Πέμπτη σε όλους! Με τους επαναληπτικούς αγώνες των προημιτελικών του Europa League θα πορευτούμε σήμερα και ξεκινάμε από την αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Γιουβέντους, που θα διεξαχθεί στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας.

Οι Ιταλοί επικράτησαν 1-0 στο Τορίνο και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά. Δεν ήταν καλύτεροι από τους Πορτογάλους, αλλά κατάφεραν να πετύχουν το καθοριστικό τέρμα. Η Σπόρτινγκ είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε αρκετές και καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια που έχει δώσει η Γιουβέντους στη φετινή διοργάνωση κέρδισε σε όλα τα εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι δεν θα παραδοθούν και θα πιέσουν για ένα τέρμα που θα τους δώσει ελπίδες πρόκρισης. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα πάμε και εδώ με την ισοπαλία. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία, αλλά οι Ισπανοί κατάφεραν με δυο τέρματα στο τέλος της αναμέτρησης να φύγουν με το ισόπαλο 2-2. Η Μάντσεστερ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, η Σεβίλλη είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στη διοργάνωση και καλύτερη περίπτωση φαντάζει η πρόκριση να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

22:00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  Χ (3.25)

22:00 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  Χ (3.70)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News