Κάρλος Ζέκα: «Αποχωρεί ως ελεύθερος από την Κοπεγχάγη»

Παρελθόν από την Κοπεγχάγη μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας, αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρλος Ζέκα σύμφωνα με δημοσίευμα Μέσου της Δανίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tipsbladet», ο Κάρλος Ζέκα αναμένεται να αποχωρήσει από την Κοπεγχάγη, όπου φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μετά από 6 χρόνιας παρουσίας του στο σύλλογο και ένας από τους λόγους για αυτή την εξέλιξη, είναι και η νέα ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο, έναν τραυματισμό που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως θα αποχωρήσει, η ομάδα της Δανίας θα είναι δίπλα του σε ό, τι χρειαστεί σχετικά με την αποθεραπεία του, σεβόμενη την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο.
Ο Ζέκα, που αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη το 2017 από τον Παναθηναϊκό, μετράει 193 συμμετοχές με τη φανέλα της, με απολογισμό 9 γκολ και 13 ασίστ.
Afsløring: Carlos Zeca er færdig i FC København https://t.co/cumy9HHVkj
— tipsbladet.dk (@tipsbladet) April 21, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
