Κάρλος Ζέκα: «Αποχωρεί ως ελεύθερος από την Κοπεγχάγη»

Παρελθόν από την Κοπεγχάγη μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας, αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρλος Ζέκα σύμφωνα με δημοσίευμα Μέσου της Δανίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tipsbladet», ο Κάρλος Ζέκα αναμένεται να αποχωρήσει από την Κοπεγχάγη, όπου φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μετά από 6 χρόνιας παρουσίας του στο σύλλογο και ένας από τους λόγους για αυτή την εξέλιξη, είναι και η νέα ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο, έναν τραυματισμό που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως θα αποχωρήσει, η ομάδα της Δανίας θα είναι δίπλα του σε ό, τι χρειαστεί σχετικά με την αποθεραπεία του, σεβόμενη την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο.
Ο Ζέκα, που αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη το 2017 από τον Παναθηναϊκό, μετράει 193 συμμετοχές με τη φανέλα της, με απολογισμό 9 γκολ και 13 ασίστ.
Afsløring: Carlos Zeca er færdig i FC København https://t.co/cumy9HHVkj
— tipsbladet.dk (@tipsbladet) April 21, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
