ΡΟΝΑΛΝΤ ΚΟΥΜΑΝ: Επιθυμεί ενίσχυση στη γραμμή κρουσης

Ο Ολλανδός τεχνικός γνωρίζει την κατάσταση του συλλόγου, όμως θεωρεί ότι επείγει η απόκτηση παίκτη στην επίθεση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ρόναλντ Κούμαν έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα πως έχουν τα πράγματα. Η κατάσταση είναι σε κάθε περίπτωση οριακή. Ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι και τον τραυματισμό του Αγουέρο, η Μπαρτσελόνα πρέπει να ενισχυθεί στην περίφημη αιχμή του δόρατος. Θα έχει ενδιαφέρον βεβαίως να δούμε αν και πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, σε μία χρονική περίοδο που σιγά σιγα μπαίνουμε στην τελική ευθεία αναφορικά με τα μεταγραφικά. 

Ο Ρόναλντ Κούμαν για την ώρα δεν έχει δώσει από την πλευρά του συγκεκριμένα ονόματα. Η επιθυμία του αυτή πάντως μας κάνει να σκεφτούμε ότι ίσως και να μην εμπιστεύεται τελικά τόσο πολυ τον Γκριζμάν και τον Μπρέιθγουεϊτ ως παρτενέρ του Ντεπάι και θεωρεί ότι η ομάδα του δεν πρέπει να εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη μέχρι να επιστρέψει ο Αγουέρο. Αυτό είναι ένα σενάριο. Μένει να φανεί τι θα γίνει στο ξεκίνημα της σεζόν, αν για παράδειγμα (για να το πούμε πιο απλά) πάρει μπρος ο Γκριζμάν, τότε το πρόβλημα δεν θα είναι τόσο σπουδαίο όσο το παρουσιάζει ο Κούμαν, αν παραμείνει στη Βαρκελώνη ο Μπρέιθγουεϊτ. 

Στην περίπτωση του Δανού επιθετικου υπάρχουν καταλανικά σενάρια, τα οποία τον θέλουν να πηγαίνει στην Premier League αφήνοντας στα ταμεία του συλλόγου περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Οικονομικά αυτή η κίνηση δεν είναι άσχημη για την Μπαρτσελόνα, όμως αγωνιστικά δημιουργεί θέματα, έστω και αν μέχρι τώρα ο παίκτης δεν έχει αφήσει της καλύτερες των εντυπώσεων με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει πάντως στη διάθεσή του τον Μέμφις Ντεπάι, την μεταγραφή του οποίου είχε ζητήσει ο ίδιος. Ο Ντεπάι αποδεικνύει το πόσο ποιοτικός είναι. Έχει κάνει μια εξαιρετική προετοιμασία και τώρα τον περιμένουν να δείξει την ίδια κορυφαία διάθεση και στα επίσημα ματς στο πλευρό του Αντουάν Γκριζμάν. Το ίδιο περιμένει και ο Λαπόρτα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει καμία διάθεση να κάνει και άλλα έξοδα, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο και σε ψυχολογικό επίπεδο για την Μπαρτσελόνα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News