Άρης: Τα δύο πλάνα για Βόλο και η αναμονή για Ενκουλού

Eurokinissi

Ο Άρης δίνει κομβικό παιχνίδι στον Βόλο για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και ο Τόλης Τερζής θα περιμένει μέχρι τη σέντρα τον Ενκουλού που ταλαιπωρείται από ίωση, διαφορετικά θα ξεκινήσει με Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο πλάνα της ενδεκάδας.

Με πιθανή νίκη στον Βόλο ο Άρης θα κάνει τεράστιο βήμα για το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς θα ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από τον Βόλο, τον οποίο θα υποδεχτεί και στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γι’ αυτό και το σημερινό ματς είναι κρίσιμο, αλλά για μία ακόμα φορά δεν λείπουν τα προβλήματα. Πέρα από τους απόντες Ρουπ και Μπράμπετς, ο Ματέο Γκαρσία μπήκε αποστολή αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος και λογικά θα μείνει στον πάγκο, ενώ ο Ενκουλού αντιμετωπίζει θέματα με μία δύσκολη ίωση και η παρουσία του στην ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από τη σέντρα.

Ο Άρης δεν έχει άλλο στόπερ πίσω του και κατ’ ανάγκη θα παίξει ο Πίρσμαν δίπλα στον Φαμπιάνο. Ο Κουέστα θα είναι στην εστία και στα άκρα της άμυνας ο Οντουμπάτζιο με τον Μαζικού.

Από κει και πέρα υπάρχουν δύο πλάνα. Ένα με τους Νταμπό και Ετέμπο στον άξονα και τον Νταρίντα μπροστά τους και Πάλμα, Ιτούρμπε, Καμαρά στην επίθεση.

Κι ένα δεύτερο πιο επιθετικό με Ετέμπο, Νταρίντα και Πάλμα στην μεσαία γραμμή και τους Καμάτσο, Ιτούρμπε  και Καμαρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News