Στοίχημα: Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Πειραιά

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 23 Απριλίου

Καλησπέρα και Καλή Κυριακή σε όλους! Η δράση επιστρέφει στα Play offs της Super League και ξεχωρίζουν δυο πολύ μεγάλα ντέρμπι στο σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής. Ξεκίνημα από το πρώτο χρονικά ματς της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Την πρώτη τους νίκη πήραν οι γηπεδούχοι και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Οι πράσινοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συνεχίζουν να βρίσκονται ισόβαθμοι με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισχυρό κίνητρο, αλλά με τον ΠΑΟΚ να έχει την έδρα. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το κίνητρο να είναι και στις δυο πλευρές. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή και κυνηγάει τον τίτλο, ενώ οι ερυθρόλευκοι αν και έχουν μείνει έξι πόντους μακριά, έχουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά παλεύουν ταυτόχρονα και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αμφίρροπο παιχνίδι και επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στα πρώτα 45 λεπτά.

20:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  Χ (3.10)

21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ  ΧΗΜ (2.02)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News