Τζιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Η βασίλισσα υποκλίθηκε στον Καστεγιάνος

Ο Αργεντινός φορ της Τζιρόνα, Βαλεντίν Καστεγιάνος νίκησε τέσσερις φορές τον Λούνιν και υπέγραψε τη μεγαλειώδη νίκη της μικρής καταλανικής ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πόσοι παίκτες πρώτης γραμμής μπορούν να καυχιούνται ότι έχουν πετύχει τέσσερα γκολ σε ένα ματς σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης; Ελάχιστοι: Από σήμερα (25/4), όμως, γνωρίζουμε έναν 24χρονο Αργεντινό, που πριν από εννέα μήνες έβγαζε το ψωμί του στο MLS και πέρασε στην ανατολική πλευρά το Ατλαντικού για να αγωνιστεί για την… ταπεινή Τζιρόνα στη La Liga.

Αυτός είναι ο Βαλεντίν Καστεγιάνος, που βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές (12′, 24′, 46′. 62′) και οδήγησε την ομάδα του σε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Βασίλισσας που απλά μείωσε σε δύο περιπτώσεις με τους Βίνι (34′) και Λούκας Βάσκεθ (84′).

Για την ακρίβεια ο Καστεγιάνος έγινε ο πρώτος παίκτης από το 1947 που έβαλε τέσσερα γκολ σε ένα ματς της La Liga στη Ρεάλ, από το 1947!

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τους μερένγκες στο -11 από τη σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα και φαίνεται ότι εξασφαλίζει την παραμονή για τους Καταλανούς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News