Ρόμα: Οι πανηγυρισμοί του 18χρονου σκόρερ Κεραμίτση με την ελληνική σημαία για την κατάκτηση του Κυπέλλου με την Primavera

twitter

Ο 18χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ρόμα στον τελικό του Coppa Italia Primavera κόντρα στην Φιορεντίνα, οδηγώντας τους «τζιαλορόσι» στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η Ρόμα κατέκτησε το Coppa Italia Primavera, με τον Δημήτρη Κεραμίτση να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε τη νίκη των Ρωμαίων με 2-1 στην παράταση του τελικού κόντρα στην Φιορεντίνα.

Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ στον έξτρα χρόνο, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1 στο 97′.

Συγκεκριμένα, οι «τζιαλορόσι» βρήκαν δίχτυα με τον Πιζιτάνο στο 92′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Κράστεφ έφερε το ματς στα ίσα για τους «βιόλα». Τότε ανέλαβε δράση ο 18χρονος στόπερ από τη Θεσσαλονίκη και με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τους Ρωμαίους στο 115′, χαρίζοντάς τους το τρόπαιο!

Δείτε τα highlights του τελικού:

Ο νεαρός διεθνής Έλληνας άσος της Ρόμα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου κρατώντας την ελληνική σημαία, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που είναι Έλληνας και στα 18 του αγωνίζεται στον ιταλικό σύλλογο.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ταλαιπωρηθήκαμε λίγο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντιδράσαμε πολύ καλά στο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα το Coppa Italia. Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας, είμαι στην Ιταλία από τα 16 μου και είμαι χαρούμενος. Και η οικογένειά μου είναι εδώ σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

O Δημήτρης Κεραμίτσης είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Ρόμα τον Ιανουάριο του 2022 κόντρα στην Κάλιαρι, με τους «τζιαλορόσι» να επικρατούν με 1-0 χάρη στο γκολ του γνώριμου στη χώρα μας από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, που επίσης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των Ρωμαίων.

Ο 17χρονος τότε κεντρικός αμυντικός, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αναφέρθηκε σε αυτή του την εμπειρία, σχολιάζοντας:

«16/1/2022 Η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με την πρώτη ομάδα και για τη νίκη. Τώρα θα δουλέψω πιο σκληρά από ποτέ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κυρίου Μουρίνιο και να τον κάνω περήφανο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News