Στοίχημα: Ολοταχώς για τον τίτλο η Ντόρτμουντ

AMNA/EPA

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής 28 Απριλίου

Γεια και χαρά και καλή Παρασκευή σε όλους! Έρχεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου και φτάνουμε και στην τελική ευθεία όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ξεκίνημα στις σημερινές μας επιλογές από την αναμέτρηση Μπόχουμ – Ντόρτμουντ για την 30η αγωνιστική της Bundesliga. Σαρωτική ήταν η Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας 4-0 της Άιντραχτ εντός έδρας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την Μπάγερν, πέντε στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο μέχρι το τέλος και δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι για τους Βεστφαλούς.

Η Μπόχουμ μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και βρίσκεται δυο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ διαθέτει τη χειρότερη αμυντική γραμμή της κατηγορίας. Το διπλό από το πρώτο ημίχρονο θα είναι η επιλογή μας.

Στην Ιταλική Serie A η Σπέτσια υποδέχεται την Μόντσα και η ανάγκη των γηπεδούχων για τους τρεις βαθμούς μας οδηγεί στον άσο. Μόλις μια φορά έχει νικήσει στις 13 τελευταίες αγωνιστικές η Σπέτσια, που παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μόντσα είναι στη μέση της βαθμολογίας και συνεχίζει αδιάφορη. Χρειάζεται τη νίκη η ομάδα της Λιγουρίας και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

21:30 ΜΠΟΧΟΥΜ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2ΗΜ. / 2ΤΕΛ. (2.25)

21:45 ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΟΝΤΣΑ  1 (2.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News