Άρης: Με 25 ευρώ βλέπουν Βόλο και ΑΕΚ «πακέτο»

Eurokinissi

«Πακέτο» εισιτηρίων για τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης με συνολικό κόστος 25 ευρώ.

Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία, ο Άρης έχει ουσιαστικά κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι φίλαθλοι των κιτρίνων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ με Βόλο και ΑΕΚ με πακέτο εισιτηρίων που θα κοστίσει και για τα δύο ματς 25 ευρώ.

Προηγείται χρονικά το ματς με τον Βόλο, που έχει και μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία, την ερχόμενη Τετάρτη και θα ακολουθήσει πάλι εντός έδρας την μεθεπόμενη Κυριακή ο αγώνας με την ΑΕΚ.

Ωστόσο όσοι επιλέξουν να πάει στο γήπεδο μόνο με την ΑΕΚ, το εισιτήριο θα κοστίζει πάλι 25 ευρώ, επομένως έχουν κέρδος όσοι επιλέξουν και τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει την Παρασκευή (28/04), η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες με Βόλο Ν.Π.Σ. (03/05, 20:00) και Α.Ε.Κ. (07/05, 20:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 8ης και 9ης Αγωνιστικής αντίστοιχα των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Τα εισιτήρια, που είναι «πακέτο» και για τα δύο παιχνίδια, κοστίζουν 25 ευρώ σε όλες τις Θύρες, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ –επίσης- σε όλες τις Θύρες.

Να σημειωθεί ότι όσοι προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα, προκειμένου να το προσκομίσουν κατά την είσοδό τους στον αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News