Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού - ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγάλει πρωταθλητή!

Τρεις στροφές πριν από την ολοκλήρωση των PlayOffs, οι «πράσινοι» διατήρησαν το πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας με την ΑΕΚ, με τους δύο πρωτοπόρους να αντιμετωπίζουν με διαφορά τεσσάρων ημερών τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αλληλοεξουδετερώθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (0-0) με τους «πράσινους» να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση που η ισοβαθμία συνεχιστεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική των PlayOffs. Ρυθμιστής της τελικής έκβασης σε αυτή τη συγκλονιστική μάχη για τον τίτλο μπορεί να αποδειχθεί ο Ολυμπιακός, καθώς στις προσεχείς τρεις αγωνιστικές που απομένουν αντιμετωπίζει και τους δύο πρωτοπόρους.

Αρχικά την προσεχή Τετάρτη (3/5), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τους «κιτρινόμαυρους» στην OPAP Arena, ως η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει φέτος σε αυτό το γήπεδο το συγκρότημα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός που είδε την ομάδα του να δέχεται πλήγμα από την ίωση τις τελευταίες ώρες, θα περιμένει πιθανότατα ως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει ποιους θα έχει στη διάθεσή του.

Την προσεχή Κυριακή (7/4), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, αλλά το παιχνίδι θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω της τιμωρίας από το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα των δύο «μονομάχων» μέχρι το φινάλε

8η αγωνιστική

Τετάρτη 3/5 20:00

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός

9η αγωνιστική

Κυριακή 7/5 20:00

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Άρης – ΑΕΚ

10η αγωνιστική

Κυριακή 14/5 20:00 Παναθηναϊκός – Άρης
Κυριακή 14/5 20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Τα κριτήρια κατάταξης

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News