Μπαρτσελόνα: Σκέψεις να αγωνίζεται στην Ασία σε περίπτωση τιμωρίας από την UEFA λόγω της υπόθεσης «Νεγκρέιρα»

ΑΠΕ

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί εκτός Ισπανίας και Ευρώπης, σε περίπτωση αποκλεισμού της από το Champions League και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της «υπόθεσης Νεγκρέιρα». Τα φιλικά με κορυφαία κλαμπ και η Ασία.

H Mπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει μια μελέτη για να βρει πού θα μπορούσε να παίξει σε περίπτωση κυρώσεων για την «Υπόθεση Νεγκρέιρα», για την οποία η UEFA διεξάγει έρευνα και οι «μπλαουγκράνα» κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Onze» της καταλανικής τηλεόρασης, ο σύλλογος πραγματοποίησε μελέτη για να διαπιστώσει σε ποια διοργάνωση θα μπορούσε να συμμετάσχει αν αποκλειστεί από το επερχόμενο Champions League, καταλήγοντας είτε στη διεξαγωγή φιλικών με κορυφαία κλαμπ, είτε στην ένταξή της σε διοργανώσεις της Ασίας που θα της απέφεραν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Παράλληλα, όπως ανέφεραν οι Καταλανοί, εξετάζεται και το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε περίπτωση που υποστεί κυρώσεις στην Ισπανία. Οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί σε συνεργασία με τους συμβούλους της που έχουν αναλάβει τη διεξαγωγή της έρευνας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News