Άρης: Αποστολή για Βόλο με Ουντουμπάτζιο - Φαβορί για ενδεκάδα ο Καμάτσο

Eurokinissi
Ο Τόλης Τερζής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Βόλο και είδε τον Οντουμπάτζιο να επιστρέφει από τον τραυματισμό του. Ο Καμάτσο φαβορί για ενδεκάδα αντί του Καμαρά
Ο τεχνικός του Άρη δεν θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καμαρά, που αποβλήθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι και φαίνεται να καταλήγει στον Καμάτσο για την κορυφή της επίθεσης, όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.
Η αποστολή της ομάδας του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Καμαρά (τιμωρημένος), Μπράμπετςμ Μάνου Γκαρθία (τραυματίες), Χάιροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
