Άρης: Η FIFA δικαίωσε τον Μπούργος επιδικάζοντας 600.000 ευρώ - Συζητήσεις για διακανονισμό

Οι άνθρωποι του Άρη που βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και μέρες με τον Αργεντινό τεχνικό προσδοκούν ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουν μέχρι το CAS. Ωστόσο ένα πολύ σημαντικό ποσό θα πρέπει να βγει από τα ταμεία της ΠΑΕ Άρης.
Η δικαστική αντιπαράθεση του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος έφτασε στη FIFA και η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που επιδικάζει 600.000 ευρώ στον πρώην τεχνικό των κιτρίνων, αιφνιδίασε τους ανθρώπους του Άρη, καθώς υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του σύμφωνα με τον οποίο ο Άρης μπορούσε να το λύσει μονομερώς χωρίς αποζημίωση, αν δεν επιτυγχάνονταν οι στόχοι.
Το θετικό είναι ότι έχει βρει θετική αντιμετώπιση από τον Μπούργος για μία συμβιβαστική λύση, καθώς αν ο Άρης προσφύγει στο CAS, τότε η υπόθεση θα πάει ακόμα και στο τέλος του 2024.
Έχει πληρωθεί τα δεδουλευμένα
Πάντως οι 600.000 ευρώ που επιδικάστηκαν στον Μπούργος αφορούν χρήματα για το υπόλοιπο του φετινού συμβολαίου, αλλά και την επόιμενη χρονιά.
Η ΠΑΕ Άρης έχει καταβάλλει όλα τα χρήματα που αφορούν στα δεδουλευμένα κι αυτό που καλείται με δικαστική απόφαση να καταβάλλει, είναι η αποζημίωση για το υπόλοιπο του συμβολαίου μετά το διαζύγιο, που δεν το δούλεψε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ελ Καμπί, πήγε στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Με το μυαλό στο... άλλο Βελιγράδι
- Βόμβα Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς…»
- Έπαθε... Ελ Καμπί: Απίθανο γκολ με ψαλιδάκι από τον Μπάμπη Κωστούλα!
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Που θα δείτε Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν και Παναθηναϊκός-Μπασκόνια
