Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα, θέλεις να κάνεις τον τελικό παζάρι σου»

EUROKINISSI

Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην απόφαση Μπαλτάκου να κάνει διαβούλευση με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πού και το πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου κατέθεσε με επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία στην ΕΠΟ με τη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου. Πριν από λίγο ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε και πήρε από την Επιτροπή Εκτάκτων Υποθέσεων το πράσινο φως να ρωτήσει την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για το που, ίσως και πότε, θα γίνει ο μεγάλος αγώνας. Εξέλιξη που έφερε την άμεση αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με επιστολή του τα είπε, ως συνήθως, έξω από τα δόντια.

Ιδού η έγγραφη τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιτροπή έκτακτων θεμάτων της ΕΠΟ:

«Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε “διαβούλευση” με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην Προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους “έγκριση” από τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής. Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι “προτάσεις” στις οποίες αναφέρεστε εφόσον επιτρέπονται από την Προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News