ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Επιστρέφει στα γήπεδα ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων επιστρέφει στα γήπεδα για λογαριασμό της Πέγο, μίας ομάδας που παίζει στην πρώτη τοπική κατηγορία της ευρύτερης περιφέρειας της Βαλένθια.
Ο Ραούλ Μπράβο είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από το 2007 μέχρι το 2011 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και ήταν φυσικά ένα από τα σημαντικότερα «εργαλεία» της τότε ομάδας του Ερνέστο Βαλδέρδε. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2001-2007) είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων , ενός Champions League, ενός ευρωπαϊκού Super Cup και ενός διηπειρωτικού.
Μετά τον Ολυμπιακό ο Ραούλ Μπράβο είχε περάσει από Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέρσχοτ, Κόρδοβα, ενώ είχε επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βέροιας και του Άρη. Το 2019 είχε επιστρέψει ξανά στη δράση με την τοπική Γανδία.
Τώρα έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο με την τοπική Πέγο, η οποία θα προσπαθήσει να ανέβει κατηγορία και ο Ραούλ Μπράβο είναι σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πρόγραμμα-βουνό μέχρι τη διακοπή με ένα ματς ανά τρεις μέρες
- Νότιγχαμ: Για λίγο έχασε μεγάλο διπλό στο «Ανφιλντ»
- Τρέλα στην Τσίβας για Αρμάντο Γκονζάλες: Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό
- ΟΦΗ: Ο Γιώργος Σαμαράς επιστρέφει στη δράση για χάρη των οπαδών των Κρητικών!
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής
