Συγκινεί ο Σλούκας: «Ζω και πεθαίνω για τον Ολυμπιακό, θα παλέψουμε για μια θέση στον τελικό που ονειρευόμαστε»

eurokinissi

Ο Κώστας Σλούκας έκανε μία συγκινητική και συνάμα απολογιστική ανάρτηση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε και την πρόκρισή του στο Final Four του Κάουνας, τονίζοντας τα συναισθήματά του για τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα κάνει λόγο για το παιχνίδι της μοίρας που τον έστειλε κόντρα στην παλιά του ομάδα, την οποία σέβεται και αγαπάει.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο στυλοβάτης της επιτυχίας του Ολυμπιακού στο δρόμο για το Final 4 του Κάουνας, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε. Με μία απολογιστική ανάρτηση στα social media, ο άσος των «ερυθρόλευκων» τονίζει ότι «ζει και πεθαίνει» για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και πολύ όμορφα λόγια και σεβασμό στην πρώην ομάδα του.

Η ανάρτησή του:

«Κατά τη διάρκεια των αγώνων πλέι οφ της EuroLeague αυτής της σεζόν, τα παιχνίδια της μοίρας με έφεραν  να αντιμετωπίσω μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι. Μια ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα να προετοιμαστώ για αυτές τις μάχες μπάσκετ. Γνώριμοι άνθρωποι με τους οποίους έχω μοιραστεί τη δόξα, την αποτυχία, το άγχος και ένα σωρό συναισθήματα ήταν τώρα οι αντίπαλοί μου για ένα εισιτήριο για το Final 4.

Πάντως η ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός!! Είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Οπότε υπήρχε μόνο ένα μονοπάτι, να κάνω ό,τι μπορούσα για να αποκτήσω αυτό το εισιτήριο για το Final 4 για τον Ολυμπιακό! Για να το πετύχω αυτό έπρεπε να ξεπεράσω πολλά εμπόδια ψυχικά αλλά και σωματικά. Ωστόσο, η μοίρα μας έφερε να είμαστε οι νικητές μιας θεαματικής σειράς αγώνων προσθέτοντας σημαντική επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου.

Ο τρόπος που έγινε είναι γνωστός. O στόχος μας τώρα είναι να παλέψουμε για άλλη μια φορά με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας για μια θέση στον τελικό της δόξας, τον τελικό που όλοι ονειρευόμαστε! Τα λέμε ξανά σε μια εβδομάδα!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News