ΠΑΟΚ: Θέλει τη νίκη που του έχει λείψει εδώ και 25 μήνες!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο νίκη για να πάρει την τρίτη θέση, μια νίκη που λείπει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην δεύτερή του θητεία στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αυλαία των πλέι οφ στην οποία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με στόχο ένα και μόνο αποτέλεσμα. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη αν θέλει να πιάσει τον Ολυμπιακό στην 3η θέση, και να τον αφήσει πίσω του στην ισοβαθμία.

Με τους «ασπρόμαυρους» να είναι στο -3, η νίκη θα τους φέρει ισόβαθμους με τους Πειραιώτες, και στη μεταξύ τους βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ θα έχει 7 βαθμούς με δυο νίκες και μια ισοπαλία, έναντι 4 του Ολυμπιακού που θα έχει μια νίκη, και μια ισοπαλία.

Αν ο ΠΑΟΚ επικρατήσει του Ολυμπιακού, αυτή θα είναι και η πρώτη νίκης που θα πετύχει ο Δικέφαλος του Βορρά επί των «ερυθρόλευκων» στην Τούμπα, στη δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στην Τούμπα στις 18 Απριλίου 2021, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ήδη βάλει τις βάσεις για τον τίτλο και οι ασπρόμαυροι έκανα βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News