Ολυμπιακός: Νέα κουβέντα για συνεργασία με Κορδόν
Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έφεραν στην Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς διευθυντές των τελευταίων 20 ετών.
Τη δεύτερη προσπάθειά του για συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν φέρεται να κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες.
Πρόκειται για 59χρονο Ισπανό τεχνικό διευθυντή που θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος και ως γνωστόν οι ερυθρόλευκοι κάνουν σκέψεις και για σύναψη συνεργασίας προκειμένου να καλυφθεί το συγκεκριμένο πόστο.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός τα λέει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που δούλευε στη Μπέτις ως και τον περασμένο Φεβρουάριο.
Οι ερυθρόλευκοι, όπως είχε γράψει η SportDay, είχαν μιλήσει μαζί του κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/19 όταν εκείνος, μήνες νωρίτερα, είχε αποχωρήσει από τη Μονακό. Ο Κορδόν θεωρείται από τους κορυφαίους στο είδος και εκτόξευσε το όνομά του με όσα καταπληκτικά είχε κάνει από το 1999 ως και το 2016 (!) στη Βιγιαρεάλ.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που ούτε έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί, ο Κορδό φέρεται να έχει κάνει και ταξίδι στην Ελλάδα για να τα πει από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Όταν τα ερυθρόλευκα «μωρά» έγραψαν ιστορία (vids)
- Παναθηναϊκός Aktor: Τους χόρεψε ο Τι Τζέι και τώρα… Βαλένθια!
- Γιαννακόπουλος: «Ανήθικη κριτική από τα media - Τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν»
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον τελικό ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο και τα ματς των playouts της Super League
