Παρασκήνιο: Οι εξελίξεις στο OPEN προκαλούν... καρδιοχτύπια στην Τούμπα

EUROKINISSI

Οι εξελίξεις στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη με τις συνεχείς αποχωρήσεις, προβληματίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Διαβάστε το αποκαλυπτικό παρασκήνιο από τον «τρελό του χωριού» στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου.

Ποιος να το περίμενε ότι θα υποδεχόταν ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό και στα ποδοσφαιρικά στέκια της Σαλονίκης θα συζητούσαν για τον Λάτσιο… Ναι, ο Γιάννης έγινε βασικό θέμα σε πολλές κουβέντες πέριξ της Τούμπας. Κυρίως από σκεπτόμενους οπαδούς, που δεν είδαν με καλό μάτι την απομείωση της επένδυσης που έκανε ο Ιβάν στο Open.

Απ’ την αρχή, βέβαια, έλεγαν ότι ο Σαββίδης δεν πορώθηκε με το κανάλι, όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ. Μόνο που κι οι δύο επιχειρήσεις ανήκουν στο ίδιο αφεντικό και καταπώς φαίνεται, διοικούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με πολιτική εξορθολογισμού των εξόδων και την απόλυτη εναρμόνισή τους με τα έσοδα. Βλέπετε πόσα έμαθα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου;

Την κοπανάω κάθε βράδυ απ’ το δωμάτιό μου και πηγαίνω σε μία τηλεόραση, στην οποία παρακολουθώ όσους φιλοδοξούν να μπουν στη βουλή και να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Εφυγε, λοιπόν, ο Λάτσιος απ’ το Open επειδή δεν έβλεπε να κινείται κάτι με τις συμβάσεις που έληγαν. Επί έναν μήνα σερνόταν η φήμη και τα βρόντηξε την περασμένη Πέμπτη.

Οπως ακούγεται αρκετές εβδομάδες η δυσαρέσκεια του Μπότο και του Λουτσέσκου επειδή παρατηρούν στασιμότητα και στις συζητήσεις με τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και στον γενικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Τους έζωσαν τα φίδια στη Σαλονίκη κι άρχισαν να ψάχνονται για να μάθουν από αρμόδια χείλη τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ.

Από πέρυσι, άλλωστε, έλεγαν ότι η ομάδα είχε αφεθεί στη μοίρα της και πως έπαιρνε παίκτες μόνον όταν πωλούσε κάποιον ο Μπότο. Γι’ αυτό και τους θορύβησαν οι εξελίξεις στο Open. Δικαιολογημένα, λέει ο τρελός…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News