ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Επιστρέφει το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και ο Ζοτς!
Το εξαιρετικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ στις 18-19 Σεπτεμβρίου με την παρουσία των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Εφές, Μακάμπι (λογικά) και Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά τουρνουά της Ευρώπης, θα πάρει ξανά σάρκα και οστά στο ΟΑΚΑ. Η σημαντική αυτή διοργάνωση, που διεξάγεται προς τιμήν του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, θα πραγματοποιηθεί ξανά έπειτα από δύο χρόνια. Την τελευταία φορά είχε γίνει το 2019.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα από την Σερβία, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Παρτιζάν και θα δώσει το “παρών” στο συγκεκριμένο σπουδαίο τουρνουά. Αν μη τι άλλο κάτι το ξεχωριστό. Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν η Φενέρ του Ζοτς είχε λάβει μέρος στο τουρνουά.
Όπως αναφέρουν επίσης οι Σέρβοι, το “παρών” θα δώσουν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές και η Μακάμπι (αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικό) που έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή την διοργάνωση. Εντός των προσεχών ημέρων αναμένεται να οριστικοποιηθούν κάποια διαδικαστικά και να ανακοινωθεί από την «πράσινη» ΚΑΕ το πλήρες πρόγραμμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
