Aπίθανος Αντετοκούνμπο: Έστειλε τον Γκουαρδιόλα... στην Mπάγερν πανηγυρίζοντας για την Ίντερ!

twitter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενθουσιάστηκε με την πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League, αλλά «πέρασε» τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Μπάγερν Μονάχου και έκανε ένα poll που… μπέρδεψε μέχρι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα… φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του!

Η Ίντερ κέρδισε τη Μίλαν και ως τυπικά γηπεδούχος στο «Σαν Σίρο» στη ρεβάνς του 0-2 του πρώτου ημιτελικού και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League, αναμένοντας τον επαναληπτικό- θρίλερ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για να μάθει τον αντίπαλό της στην Κωνσταντινούπολη. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πάντως, η Μπάγερν Μονάχου και όχι η «Βασίλισσα» είναι αυτή που θα παίξει τα… ρέστα της απόψε στο «Etihad»  κόντρα στους «Πολίτες», αφού η χαρά του για το θρίαμβο των αγαπημένων του «νερατζούρι», μπέρδεψε για τα καλά τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ.

O «Greek Freak» έγινε viral στα social media, αυτή τη φορά όχι για κάποιο εξωπραγματικό κάρφωμα ή εμπνευσμένες δηλώσεις του, αλλά για ένα poll στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, διερωτώμενος αν η αντίπαλος των Μιλανέζων στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι ή η Μπάγερν Μονάχου!

instagram/giannis_an34

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Γιάννης και οι διεθνείς μας είχαν φιλοξενηθεί στο «Σαν Σίρο» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ίντερ – Μπάγερν για τη φάση των ομίλων του Champions League, με τον Γιάννη να κλέβει την παράσταση.

Μάλιστα, οι «νερατζούρι» ανήρτησαν ένα βίντεο με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο να εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα τους, πριν τη σέντρα στης αναμέτρησης.

«Έχουμε ένα νέο οπαδό της Ίντερ», σχολίασαν οι Ιταλοί.

Ο «Greek Freak» από την πλευρά του αποκάλυψε ότι πήγε να παρακολουθήσει τον πρώτο του αγώνα Chmapions League και πόσο ενθουσιάστηκε από αυτή την εμπειρία. Επίσης… παραδέχτηκε ότι εάν δεν ήταν μπασκετμπολίστας, σίγουρα θα έπαιζε ποδόσφαιρο και επιδόθηκε σε… κολπάκια με τη μπάλα!

«Ήταν πολύ ωραίο που σας είχαμε εδώ μαζί μας», σχολίασε ο επίσημος λογαριασμός της Ίντερ στο εν λόγω βίντεο του Γιάννη. Οι Μιλανέζοι, μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά είχαν δίπλα τους έναν τεράστιο σταρ του NBA, καθώς και τους υπόλοιπους διεθνείς μας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News