ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ: Στη Μύκονο για βουτιές
Μετά τη συμμετοχή με την Εθνική Σλοβενίας στο Τόκιο και έχοντας εξασφαλίσει ένα νέο μεγάλο επκερδές συμβόλαιο με τους Ντάλας Μάβερικς, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε το πέρασμά του από τη Μύκονο.
Άλλος ένας κορυφαίος αθλητής επέλεξε το «Νησί των Ανέμων», την κοσμοπολίτικη Μύκονο για να περάσει μέρος των διακοπών του. Ο λόγος για τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Σλοβένο σούπερ-σταρ του ΝΒΑ και των Ντάλας Μάβερικς, που μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Τόκιο και την υπογραφή του νέου “χρυσού” συμβολαίου του, λίγο πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ, έκανε το απαραίτητο πέρασμα από τη Μύκονο.
Σε κάποιον αρέσει το νησι….
«Ψηστήρι» Ν2 ???@luka7doncic ???????
———
Τι να τον ρωτησουμε????#paobc #olympiakosbc #aekbc #Mavericks #nba pic.twitter.com/c2CGwkervs— AO_MYKONOY_BC (@aom_bc) August 16, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
