ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: Αποκλείστηκε από την Κέρμπερ

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε σε κακή μέρα και αποκλείστηκε από την Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο 21) στην παγκόσμια κατάταξη με 2-0 σετ και αποχώρησε πρόωρα από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε πολύ νωρίς από το τουρνουά του Σινσινάτι, καθώς έχασε από την Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ σε μόλις 69 λεπτά. 

H Eλληνίδα τενίστρια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αποχώρησε πρόωρα, με την Γερμανίδα που βρίσκεται στο Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης να κερδίζει εύκολα με 6-2 και τα δύο σετ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Σάκκαρη να κάνει μπρέικ στο σερβίς της Κέρμπερ, όμως η Γερμανίδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ένα ακόμη μπρέικ στο σερβίς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας φτάνοντας στο 3-1, με την 26χρονη να μην μπορεί να απαντήσει και να χάνει εύκολα με 6-2 το πρώτο σετ.

Ακόμα καλύτερη ήταν στο δεύτερο σετ η Κέρμπερ. Ξεκίνησε με 1-0 στο δικό της σερβίς, με την Σάκκαρη να κρατά και εκείνη το σερβίς της ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Γερμανίδα έκανε το 2-1 και με το πέμπτο της μπρέικ στο ματς προηγήθηκε 3-1. Με λάθη της Μαρίας έγινε το 4-1 για την Γερμανίδα, ενώ η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της για το 4-2.

Κάπου εκεί όμως η Κέρμπερ ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή της. Έκανε το 5-2, με τη Σάκκαρη να σερβίρει για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Η Ελληνίδα τενίστρια έσωσε τρία ματς πόιντ, αλλά στο τέταρτο λύγισε από την πίεση και πλέον θα εστιάσει την προσοχή της στο US Open.

Η ήττα της Σάκκαρη είναι πολύ πιθανό να της κοστίσει και κάποιες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς καθώς πέρσι η Ελληνίδα τενίστρια είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News