Νίκολα Μιλουτίνοφ: Το ταξίδι στην Αθήνα και η selfie με τον Βεζένκοφ
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που συναντήθηκε με τον καλό του φίλο, Σάσα Βεζένκοφ.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Σέρβο σέντερ να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιό του.
Ο «Μίλου» ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, άλλωστε είναι λάτρης της ελληνικής κουλτούρας, ενώ έχει και επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα μας.
Το όνομα του 28χρονου ψηλού έχει φυσικά συνδεθεί με τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, με τον ίδιο να φέρεται να περιμένει την απόφαση των ερυθρολεύκων.
Ο Μιλουτίνοφ μάλιστα συναντήθηκε με τον καλό του φίλο, Σάσα Βεζένκοφ και οι δύο τους έβγαλαν μία selfie, με τον Σέρβο να την ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ανδρέας Τετέι: Το «βαρύ πυροβολικό» του Παναθηναϊκού
- ΑΕΚ: Η συζήτηση Νίκολιτς-Βίντα για τον νέο του ρόλο
- Καράιτσιτς για Ολυμπιακό: «Χωρίς F4 θα έπαιρνε τη EuroLeague πέντε σερί χρόνια»
- Σλούκας: «Θα χρειαστεί χρόνος και πολλή δουλειά ακόμα»
- Μπέος: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου για Νίκολιτς, από τους καλύτερους προπονητές που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα»
