ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ: Ανανέωσε για 196 εκατ. με τους Σίξερς
Ο Τζόελ Εμπίντ ανανέωσε με τους Σίξερς για ακόμα μία τετραετία, με το ποσό που θα καρπωθεί ο Καμερουνέζος να φτάνει τα 196 εκατ. δολάρια.
Νέο συμβόλαιο με τους Σίξερς υπέγραψε ο Τζόελ Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος σέντερ θα μείνει στη Φιλαδέλφεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για το αστρονομικό ποσό των 196 εκατ. δολάρια.
Ο 27χρονος ψηλός την περσινή σεζόν ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με 28.5 μέσο όρο πόντων και 10.6 ριμπάουντ σε 51 αγώνες στην κανονική διάρκεια. Μάλιστα στην ψηφοφορία για τον καλυτερο παίκτη της χρονιάς τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Νίκολα Γιόκιτς που πήρε το βραβείο του MVP.
Συνολικά το ποσό που θα λάβει μέχρι το 2027 από την ομάδα ανέρχεται στα 261 εκατομμύρια δολάρια, αφού απομένουν άλλα δύο χρόνια συμβολαίου για 65 εκατ. δολάρια.
Here’s @ramonashelburne’s story on Joel Embiid agreeing to a new four-year, $196M extension with the Sixers: https://t.co/kTmV0g3tsi
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 17, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
