Κοντά στην απόκτηση του Όντεγκααρντ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός είναι πιθανό να είναι ο επόμενος παίκτης, που θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, αφού οι Μαδριλένοι και οι «Κανονιέρηδες» είναι κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με την ισπανική «Αs», Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του Μάρτιν Όντεγκααρντ στους Λονδρέζους.

Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός μέσος δεν προπονείται με τους συμπαίκτες του και γυμνάζεται μόνος του, πράγμα που αποτελεί ακόμη μία σοβαρή ένδειξη του πόσο προχωρημένες είναι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο συλλόγων.

Ο Όντεγκααρντ πιστεύει πως δεν θα βρει τον αγωνιστικό χρόνο που αποζητά με τον Κάρλο Άντσελότι στον πάγκο της ομάδας, κάτι που ήδη συνέβη και με τον Ζιντάν, γεγονός που τον ανάγκασε να στραφεί στην επιλογή των δανεισμών.

Στην Άρσεναλ από την άλλη όχι μόνο θα βρει αρκετό αγωνιστικό χρόνο, αλλά θα έχει κι έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι Λονδρέζοι «κρυφοκοίταζαν» τον Νορβηγό μέσο όλο το καλοκαίρι παρά τους αποχαιρετισμούς που υπήρξαν, όταν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Ένα ακόμα γεγονός που ωθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στην πώληση του Όντεγκααρντ είναι πως ο Ίσκο, που ήταν από τους παίκτες που η «Βασίλισσα» τοποθέτησε μπροστά στην «βιτρίνα» της για να τον πουλήσει, δεν προσέλκυσε προσφορές και επομένως έπρεπε να στραφεί κάπου αλλού για να βρει τα χρήματα που ψάχνει.

Η περίπτωση του 22χρονου Νορβηγού επιθετικού μέσου φαντάζει ιδανική για την ανακούφιση των ταμειακών διαθεσίμων της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News