Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για τον αρτίστα Παγέτ αποκαλύπτει κορυφαίο γαλλικό Μέσο!
Η έγκριτη γαλλική εφημερίδα Equipe αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Παγέτ που φεύγει από την Μαρσέιγ
Ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση στην μεταγραφική αγορά και στην Γαλλία αναφέρουν πως έδειξε ενδιαφέρον για τον Ντμίτρι Παγέτ.
Ο Παγέτ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Μαρσέιγ, η οποία ωστόσο θέλει να το λύσει. Και με βάση τα όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια θέλει να κάνει μια οικονομική αποσυμφόρηση του ρόστερ.
Και είχε πάρει την απόφαση να ολοκληρώσει την συνεργασία με τον 36χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό.
Τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, όπως και καποιοι αραβικοί σύλλογοι.
Για τον Παγέτ δεν είναι προτεραιότητα του να αγωνιστεί σε κάποιο εξωτικό πρωτάθλημα. Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και να μείνει ανταγωνιστικός. Με τον Ολυμπιακό, με βάση τα όσα λένε οι Γάλλοι, να αποτελεί μια καλή περίπτωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
