ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Γκαζώνει για Εβανς!

Ο Νάιτζελ Χέιζ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Μπαρτσελόνα και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν φουλάρει για την απόκτηση του 34χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Τζέρεμι Εβανς.

Ο Νάιτζελ Χέιζ ήταν ο πρώτος στόχος για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά όπως όλα δείχνουν οδεύει προς Μπαρτσελόνα. Ετσι οι «πράσινοι» δεν άφησαν τον χρόνο να πάει χαμένο. Εβαλαν μπρος την επόμενη λύση. Αυτή του Τζέρεμι Εβανς. Το sportday.gr σας είχε ενημερώσει για αυτή την περίπτωση Αυτά ισχύουν!

Ο 34χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει την εμπειρία και το σουτ για να προσφέρει μέσα και έξω από το καλάθι. Εχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αρμάνι, Νταρουσάφακα και Χίμκι ενώ διαθέτει και την αθλητικότητα για να δώσει λύσεις στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να παραμείνει στο ΟΑΚΑ καθότι στις 18 του μήνα λήγει η διορία για την πρόταση από το ΝΒΑ και οι «πράσινοι» αποφάσισαν να στοχεύσουν σε ένα έμπειρο 4άρι που μπορεί να αγωνιστεί και στο «5» αν χρειαστεί. Οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται σύντομα να επέλθει και ο… γάμος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News