Τσιτσιπάς: «Γκαζώνει» στο χώμα και δεν σταματά!

Ο «χωμάτινος» Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ντιέγκο Σβάρτσμαν (3-0 σετ) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο95) και προκρίθηκε με άνεση (3-0 σετ – 6-2, 6-2, 6-3) στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.
Απέναντι στον Σβάρτσμαν ο Τσιτσιπάς έκανε το 4×4 στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ με τη σημερινή έφτασε τις 5 νίκες επί συνόλου 7 αγώνων με τον Αργεντινό.
Ήταν, πάντως, η πρώτη επιτυχία του Έλληνα τενίστα επί του αντιπάλου του σε διοργάνωση επιπέδου Grand Slam και η 4η σε χωμάτινη επιφάνεια με τον Έλληνα να μετρά πλέον 3 νίκες, μετά από εκείνες σε Βαρκελώνη (2018) και Μονακό (2022).
Να σημειωθεί ότι στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας έφτασε μέχρι τον τελικό, ενώ στο Πριγκιπάτο πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.
Τώρα τον Έλληνα τενίστα περιμένει ο Σεμπάστιαν Όφνερ, ο οποίος κέρδισε τον Φάμπιο Φονίνι με 3-2 σετ (5-7, 6-3, 7-5, 1-6, 6-4) και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Roland Garros. Ο Σεμπάστιαν Όφνερ είναι 27 ετών και πριν από την έναρξη του French Open βρισκόταν στο Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
