Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή σε συναυλία γνωστού τράπερ
Άγριο ξύλο έπεσε σε συναυλία του γνωστού τράπερ Sidarta, τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/06) στη Θεσσαλονίκη.
Γύρω στις 3.00, στα εγκαίνια γνωστού κλαμπ της Θεσσαλονίκης εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους την ώρα που τραγουδούσε ο τράπερ Sidarta.
Στα βίντεο που εξασφάλισε το MEGA, ο καυγάς ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον τράπερ, ο ίδιος όταν το είδε, συμμετείχε επίσης στον καυγά. Οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν ξυλοκόπησαν άγρια η μία την άλλη, ενώ στο κλαμπ υπήρχε πλήθος κόσμου.
Πολλοί θαμώνες άρχισαν να φωνάζουν καθώς τρομοκρατήθηκαν από την συμπλοκή, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, αλλά ο ίδιος και η ομάδα του αρνήθηκαν. Στη συνέχεια ο άνδρας φώναξε την δική του παρέα και ξεκίνησε η συμπλοκή.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποκαλυπτικός Μεντιλίμπαρ: Η συνάντηση με τον Μαρινάκη, οι μεταγραφές και το πρόβλημα
- Παναθηναϊκός εναντίον UEFA: «Οι διαιτητικές αποφάσεις αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Χράντετς Κράλοβε»
- Παναθηναϊκός: Ο αφελής Νίστρουπ παίζει το κεφάλι του
- Αντώνης Πανούτσος: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» - Προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μύκονος: Αποκαλύψεις από εντυπωσιακές νεαρές που εργάζονται σεζόν στο νησί των ανέμων
