Κριστιάνο - Μέσι: Ποιος θα παίρνει τα πιο πολλά;

ΑΠΕ

Με την διαφαινόμενη μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στο MLS “ανάβει” εκ νέου η συζήτηση για το ποιος θα παίρνει πλέον περισσότερα χρήματα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία;

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπως όλα δείχνουν θα μπει σε μια νέα εποχή. Αυτή του να μην έχει στις τάξεις του, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι. Η απόφαση του Αργεντίνου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής.

Η “κόντρα” τους όμως θα συνεχίσει να απασχολεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ήδη έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το ποιος από τους δύο θα παίρνει και τα περισσότερα χρήματα.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο με την Αλ Νασρ, προβλέπει ότι θα αμοίβεται το χρόνο με ένα ποσό που φτάνει τα 202 εκατομμύρια. Το αντίστοιχο συμβόλαιο του Μέσι με την ομάδα του Μαϊάμι, αναμένεται να φτάσει στα περίπου 56 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χωρίς όμως να υπολογίζονται και οι συμφωνίες που έκανε με τους χορηγούς.

Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουμε να μάθουμε τα ακριβή ποσά και μεγέθη των συμφωνιών που έχουν κάνει οι δύο σούπερ σταρ, αλλά το σίγουρο είναι ότι για κάμποσα χρόνια ακόμα θα απασχολούν όλους μας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News