Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα έφτασε στο ΣΕΦ η αποστολή των «πράσινων»

EUROKINISSI
Οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με τον πρώτο τελικό και έτσι η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέφτασε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο ΣΕΦ για τον τρίτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν ισχυρές και εκ διαμέτρου αντίθετες με ότι συνέβη στον πρώτο τελικό.
Ο περιβάλλοντας χώρος του πάρκινγκ που αφίχθηκαν οι «Πράσινοι» ήταν απόλυτα ελεγχόμενος. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. ήλεγξαν απόλυτα τον χώρο, κάτι που δεν έδωσε το δικαίωμα σε καμία «μειοψηφία» να κάνει το παραμικρό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Μαρούσι 91-70: Δυναμικό ξεκίνημα για την Ένωση
- Τρινκιέρι: «Δεν κάναμε καλή αρχή και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα σε όλο το ματς»
- Μύκονος-ΠΑΟΚ 85-88: Το έκανε θρίλερ, αλλά πήρε τη νίκη
- Παυλίδης: Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα
- Αλέσιο Λίσι: «Οι μεταγραφές «μιλάνε» στο γήπεδο - Ιδιοκτήτης με πάθος ο Σαββίδης»
