Καμερούν-Μεξικό 2-2: Ο Κούντε πήγε για... σομπρέρο και «έφαγε» γκολ

Δείτε το ρίσκο που πήρε ο Καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού, Πιερ Κούντε, έξω από την περιοχή της ομάδας του στο φιλικό με το Μεξικό και στοίχισε ακριβά.
Στην Αμερική βρίσκεται ο Πιερ Κούντε με την εθνική του ομάδα όπου το Καμερούν έδωσε φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό.
Το ματς διεξήχθη στην Καλιφόρνια. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν με τον Μπεουμό στο 37‘. Ισοφάρισε ο Ρέγιες στο 45+2‘ και το Καμερούν πήρε ξανά προβάδισμα με γκολ του Εκαμπί στο 61‘.
Ωστόσο το Καμερούν έχασε την ευκαιρία να κρατήσει αυτή τη νίκη, έστω τη φιλική νίκη με 2-1, αφού ο Πιερ Κούντε επιχείρησε κάτι εξηζητημένο και πολύ επικίνδυνο για την άμυνα της ομάδας του στις καθυστερήσεις.
Ο μέσος του Ολυμπιακού επιχείρησε να κάνει το περιβόητο «σομπρέρο» λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του. Ωστόσο το παράκανε με συνέπεια να κλέψει το Μεξικό και να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
À une minute de la fin, Pierre Kunde tente un sombrero contre des mexicains.. pic.twitter.com/eOKNwyJdnP
— 𝗝𝗼𝘂𝗲𝘂𝗿𝘀 𝗰𝗮𝗺𝗲𝗿𝗼𝘂𝗻𝗮𝗶𝘀 🇨🇲🦁 (@JoueursCMR) June 11, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
