ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με εξάρα στον τελικό των προκριματικών ο ΠΑΟΚ

Οι νταμπλούχες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Αγκαρίτσα και παίζουν τελικό με Βαλερέγκα

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Αγκαρίτσα για τα ημιτελικά του προκριματικού ομίλου στο UEFA Women’s Champions League που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 6-0, με το τελικό σκορ να είναι μάλλον τιμητικό για την ομάδα της Μολδαβίας, καθώς οι ασπρόμαυρες είχαν ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα.

Η… καλή μέρα φάνηκε από το 3′ όταν και η Μπαξεβάνου έκανε το 1-0. Παπαδοπούλου και Μήτκου πέτυχαν από ένα γκολ στο πρώτο μέρος (στο 17′ και στο 38′ αντίστοιχα) ενώ στο δεύτερο μέρος πήρε σκυτάλη η Ακίντα, η οποία έκανε χατ τρικ, σκοράροντας στο 51′, στο 88′ και στις καθυστερήσεις

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ το Σάββατο στον τελικό για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση θα είναι η Βαλερένγκα. Η ομάδα από τη Νορβηγία επιβλήθηκε με 5-0 την Μιτροβίτσα στα Γιαννιτσά. Οι 11 νικητές των προκριματικών ομίλων θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο (1 και 9 Σεπτεμβρίου), όπου θα «ενωθούν» με τρεις ακόμα ομάδες (Χάκεν, Κόγκε, Πρωταθλήτρια Τσεχίας). Εκεί θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες για τα εναπομείναντα 7 εισιτήρια για τη φάση των 32.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News