Μαρίνος Ουζουνίδης: Νέα προπονητική περιπέτεια στο Ιράν με γενναίες απολαβές
Μετά τη Σαουδική Αραβία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιμένει… Ανατολικά καθώς ανέλαβε τις τύχες ομάδες στο Ιράν.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιμένει ανατολικά! Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης και πολύ σύντομης, θητείας του στην Αλ Φαϊσαλί της Σαουδικής Αραβίας ο Εβρίτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με την Γκολ Γκοχάρ, στο Ιράν.
Η Γκολ Γκοχάρ είναι στην έκτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, και έδωσε συμβόλαιο δυο ετών στον Ουζουνίδη και το τεχνικό του τιμ. Η Γκολ Γκοχάρ αποδίδει στον Ουζουνίδη και το τιμ του περίπου ένα εκατομμύριο Ευρώ το χρόνο.
Η ιρανική ομάδα είναι η τέταρτη εκτός Ελλάδας στην οποία αναλαμβάνει ως τεχνικός, μετά τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, την Κραϊόβα στη Ρουμανία και την Αλ Φαϊσαλί στη Σαουδική Αραβία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
