ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο... «εγκέφαλος» της Σάλτζμπουργκ δεν αφήνει τον Γιάννη Κωνσταντέλια

Οι αναφορές των Αυστριακών στο «πρέσινγκ» της Σάλτζμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια

Μια μέρα μετά το άνοιγμα του φακέλου «Γιάννης Κωνσταντέλιας» από το Sportday.gr Αυστριακή ιστοσελίδα αναφέρεται στο «πρέσινγκ» της Αυστριακής ομάδας στον ΠΑΟΚ για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Η ιστοσελίδα «sn.at» αναφέρεται στην προσωπική ενασχόληση του αθλητικού διευθυντή της Σάλτζμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ, στην υπόθεση Κωνσταντέλια. «Ο 45χρονος αθλητικός διευθυντής, αυτή τη στιγμή σχεδιάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν και έχει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στις πρώτες θέσεις της λίστας του» αναφέρει το δημοσίευμα και κάνει λόγο για τις μέχρι τώρα προσπάθειες της Αυστριακής ομάδας για τον Κωνσταντέλια.

Ο Κρίστοφ Φρόιντ είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ που έχει στήσει η Σάλτζμπουργκ που αφορά το δίκτυο ανεύρεσης ταλέντων, με την Τσέλσι να έχει ήδη προσπαθήσει να τον «δελεάσει». Οι άνθρωποι της Σάλτζμπουργκ θα δουν τον Κωνσταντέλια και στις αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας απέναντι σε Ιρλανδία και Γαλλία, συνεχίζοντας τις εσωτερικές συζητήσεις για το αν θα προχωρήσουν σε νέα ανεβασμένη πρόταση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News