Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Κορδόν, ο Καμπρέρα και οι άλλοι στόχοι από την Ιβηρική

Έτοιμες λύσεις και για την ενίσχυση του ρόστερ έχει ο Αντόνιο Κορδόν, με φόντο την Ισπανία και δεν είναι μόνο ο Καμπρέρα.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει μια νέα ανταγωνιστική ομάδα. Έφερε τον Αντόνιο Κορδόν, εκ των κορυφαίων αθλητικών διευθυντών, ο οποίος έχει ήδη λύσεις για πολλά ανοικτά θέματα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι το φαβορί. Ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοικτός και στην Ισπανία αναφέρουν πως οι εξελίξεις έρχονται.

Βέβαια όσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, το όνομα του ελεύθερου Μαρθελίνο, θα κυριαρχεί στα σενάρια. Ακόμα και του Ερνάν Κρέσπο.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν σύντομα με βάση και τις πληροφορίες από την Ισπανία περί συζητήσεων του Κορδόν με τον Μαρτίνεθ.

Από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου ο Ολυμπιακός θα κάνει και μεταγραφικές κινήσεις. Μία από αυτές είναι ο Λεάντρο Καμπρέρα. Ο 31χρονος στόπερ της Εσπανιόλ. Τα ισπανικά ΜΜΕ ανάφεραν πως οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση στην Εσπάνιόλ.

Το δεδομένο είναι πως ο Κορδόν φέρεται να έχει αποσπάσει το ναι του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού. Που είναι αριστεροπόδαρος, κάτι που θέλει ο Ολυμπιακός, αναφορικά με το κέντρο της άμυνας.

Θα υπάρξει και συνέχεια καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για δύο ακόμα παίκτες που αγωνίστηκαν στην La Liga. Ο ένας είναι εξτρέμ και ο άλλος επιθετικός.

Κι επειδή ο Κορδόν γνωρίζει καλά πως να κρατάει τις κινήσεις του, κάτω από τα φώτα, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους.

Πάντως η περίπτωση του εξτρέμ δείχνει να είναι πιο προχωρημένη από αυτή του επιθετικού. Και πρόκειται για περίπτωση.. λαχείο βάση κατάστασης της ομάδας, όπου δεν είναι απαραίτητο να αφορά μια από τις τρεις που υποβιβάστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση η αίσθηση που υπάρχει είναι πως μέχρι την επόμενη Τρίτη, πέραν του προπονητή, ο Ολυμπιακός θα έχει καλύψει και δύο βασικές μεταγραφικές του ανάγκες. Ίσως και τρεις ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον επιθετικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News