ΑΕΚ: Ο Ορμπελίν Πινέδα στάζει μέλι για τον Αλμέιδα και... ντριμπλάρει όποιον τον ρωτά για το μέλλον του

Κάθε φορά που ο Ορμπελίν Πινέδα δέχεται ερώτηση για τον Ματίας Αλμέιδα, έχει να πάει και έναν καλό λόγο ενώ αντίστοιχα όταν τον ρωτάνε για το μέλλον του… ντριμπλάρει.
Ο Ορμπελίν Πινέδα βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ στην επιστροφή του στο Μεξικό με αφορμή την παρουσία του στην εθνική ομάδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Azteca Deportes tv», ο Μεξικανός μέσοεπιθετικός που αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ από τη Θέλτα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα. «Ένας άνθρωπος ταπεινός, εργάτης, παθιασμένος με αυτό που κάνει και αγαπάει τους Μεξικάνους» είπε μεταξύ άλλων, με τον Πινέδα να έχει αποδείξει πως όλα αυτά δεν τα λέει ως «καλόπιασμα», καθώς η καλή του σχέση με τον Αργεντινό έχει αποτυπωθεί και είναι γνωστή σε όλους.
Ο Ορμπελίν Πινέδα περιμένει για το μέλλον του
Όσον αφορά το μέλλον του, ο Πινέδα είναι προσεκτικός καθώς γνωρίζει την κατάσταση που υπάρχει και έχει μάθει να κρατά τις ισορροπίες. Κάθε φορά που η κουβέντα πηγαίνει σε αυτό, ο Μεξικανός «ντριμπλάρει». Αυτό τη φορά είπε «ακόμα δεν ξέρω να σας πω» και χαμογέλασε αντιλαμβανόμενος πως δεν είναι σε θέση, ή… δεν πρέπει να πει περισσότερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
