ΠΑΟΚ: Σε ποιον έκανε «κρούση» ο Λουτσέσκου για τη θέση του βοηθού

Διαβάστε σε ποιον έκανε πρόταση ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να πει το «ναι».

Ο Νικολάε Κονσταντίν, που βρίσκεται από τον Μάιο του 2021 στον πάγκο της Πετρολούλ, είναι ο εκλεκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου για να πάρει τη θέση του Κριστιάνο Μπάτσι στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, αποφεύγοντας όμως να γνωστοποιήσει την απάντησή του.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «fanatik» για την πρόταση που δέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Μπάτσι που αποχωρεί από το τεχνικό τιμ, σημείωσε: «Είναι αλήθεια ότι είχα μια συζήτηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε αυτό το θέμα και υπάρχει πιθανότητα να πάω εκεί, αλλά προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει τίποτα και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Πρέπει να ζυγίσω σοβαρά όλες τις προτάσεις που έχω».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η απάντηση του Κωνσταντίν αναμένεται να είναι θετική και τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί η «αλλαγή σκυτάλης» στην υπόθεση του βοηθού του Λουτσέσκου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News