PREMIER LEAGUE: Την ανανέωση του Πογκμπά θέλει η Γιουνάιτεντ και βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη, για να το πετύχει
Την άμεση ανανέωση του Πολ Πογκμπά επιθυμούν στο Μάνστεστερ, με την Γιουνάιτεντ να στρώνει χρυσάφι στα πόδια του.
Έτοιμη να κάνει τον Πολ Πογκμπά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με του «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο στον Γάλλο μέσο, με τις εβδομαδιαίες του αποδοχές να ανέρχονται στις 400 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα και με την «Athletic».
Ο 28χρονος, σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους Άγγλους, θα ξεπεράσει τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος αμείβεται με 375 χιλ. την εβδομάδα.
Ο Πογκμπά έχει έναν χρόνο στο συμβόλαιο του και η Παρί είναι έτοιμη, να τον κλείσει με ελεύθερη μεταγραφή, το ερχόμενο καλοκαίρι, εάν δεν ανανεώσει με τη Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Μάρκο Νίκολιτς για Εθνική Σερβίας: «Κάποια στιγμή στο μέλλον, ναι»!
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για Ολυμπιακό: «Aπολαμβάνω να παίζω απέναντι τους»!
