Παναθηναϊκός: Το Περιστέρι αποχαιρέτησε τον Μωραΐτη που βάζει τα πράσινα

eurokinissi
Το Περιστέρι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Μωραΐτη ο οποίος «μετακομίζει» στον Παναθηναϊκό.
Ο Δημήτρης Μωραΐτης ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι του ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον 24χρονο γκαρντ να μένει και επίσημα ελεύθερος από το Περιστέρι.
«Η προσφορά σου στον σύλλογο, τεράστια! Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη Μωραΐτη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας σου!» αναφέρει το Περιστέρι στην ανακοίνωση ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τον Μωραΐτη.
Ο 24χρονος μέτρησε 7.4 πόντους, 2.6 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Basket League, και 5.5 πόντους, 2.4 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ στο BCL.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
