Λεμπρόν Τζέιμς: Γκρέμισε την έπαυλη που αγόρασε για 37 εκ. δολάρια για να χτίσει άλλη!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς προχώρησε στην κατεδάφιση της έπαυλης που αγόρασε έναντι 37 εκατομμυρίων δολαρίων και ξεκίνησε την ανέγερση νέας
Όταν ο Λεμπρόν Τζέιμς έδωσε 37 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει μια έπαυλη στο Λος Άντζελες, πολλοί θεώρησαν πως αυτό θα είναι το νέο του «παλάτι». Ο «Μίδας» του ΝΒΑ αποφάσισε να προχωρήσει στο γκρέμισμα του οικήματος που υπήρχε και να προχωρήσει στην ανέγερση ενός νέου. Τα οικονομικά, άλλωστε, του το επιτρέπουν. Μόνοι από τα συμβόλαια στα χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ έχει βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 432 εκατομμύρια δολάρια….
Μπορεί η έπαυλη να ήταν ηλικίας 100 ετών όμως παρείχε στον Λεμπρόν όλες τις ανέσεις. Για να την γκρέμισε, ετοιμάζεται να χτίσει κάτι… μεγαλύτερο.
Στην παρακάτω ανάρτηση στο Instagram μπορείτε να δείτε την εικόνα την έπαυλης όταν αγοράστηκε από τον Λεμπρόν Τζέιμς και την τωρινή της εικόνα, εν μέσω εργασιών.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
