Άρης Μεταγραφές: Όταν ο Ματαρίτα ήταν συμπαίκτης με Πίρλο, Λάμπαρντ και Βίγια!

twitter

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα, ο Κοσταρικανός μπακ του Άρη έμαθε πολλά από τον Αντρέ Πίρλο, τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Νταβίντ Βίγια παίζοντας μαζί στη Νέα Υόρκη υπό τις οδηγίες του Πατρίκ Βιεϊρά!

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έκανε ουσιαστικά καριέρα στο MLS με την ομάδα της Νέας Υόρκης, αλλά και με το Σινσινάτι.

Και δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους έχει πάρει πολλά παίζοντας δίπλα δίπλα είναι ο Αντρέα Πίρλο, ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Νταβίντ Βίγια, τρία μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Ήταν πάντα ταπεινοί. Πάντα μιλούσαν με κάθε συμπαίκτη τους. Για μένα ήταν τιμή να βρίσκομαι στα αποδυτήρια μαζί τους. Είχα την ευκαιρία να έχω τόσο σπουδαίους ανθρώπους συμπαίκτες μου αλλά και έναν σπουδαία προπονητή όπως ο Πάτρικ Βιεϊρά», είχε δηλώσει ο Ματαρίτα.

Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τα πρώτα του βήματα να έχει συμπαίκτες ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ο Ματαρίτα φρόντισε να «ρουφάει σαν σφουγγάρι» όσα έβλεπε στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News