Άρης Μεταγραφές: Δυνατά ξανά για τον Άλβαρο Ζαμόρα!

twitter

Ο Άρης είχε ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο για τον 21χρονο Κοσταρικανό εξτρέμ Άλβαρο Ζαμόρα, αλλά δεν είχε καταφέρει να τον αποκτήσει δανεικό. Τώρα επανέρχεται και προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα για να τον φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης

Τo ενδιαφέρον του Άρη για τον Άλβαρο Ζαμόρα της Σαπρίσα, τον διεθνή Κοσταρικανό (4 συμμετοχές) ήταν δυνατό τον Ιανουάριο, αλλά η ομάδα του προτιμούσε να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στον Άρη, που δεν ήθελε να προχρήσει σε αγορά.

‘Εξι μήνες μετά ο Άρης επανέρχεται για τον ταλαντούχο εξτρέμ και φαίνεται πως μπορεί να κερδίσει το στοίχημα για να φέρει τον Ζαμόρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης καίγεται για τουλάχιστον τρεις εξτρέμ μετά την πώληση και του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας Γκουανταλαχάρα. Ήδη είναι μία ανάσα για δύο από αυτούς. Τον Τζόναθαν Μενέντες και τον Κίκε Σαβέριο.

Το τρίτο όνομα είναι ο Ζαμόρα. Είχε απογοητευτεί επειδή χάλασε το deal που θα τον έστελνε στην Ευρώπη και θα άνοιγε την πόρτα στο όνειρο και πιέζει από την πλευρά του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Στη φετινή σεζόν ο Ζαμόρα είχε 42 συμμετοχές συνολικά με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News